Duttpenna som gåva

Bingo är ett spel som älskas av människor i alla åldrar, och med vitt skilda fritidsintressen. Alla vet därför vad en duttpenna är, och kommer förmodligen förr eller senare ha bruk av en, vilket gör dem utmärkta som presenter. Det kan vara till en kollega, en make eller för den delen en dotter eller pojkvän – det finns egentligen inga begränsningar. Däremot finns det många möjligheter, just eftersom mottagaren av duttpennan kan vara precis vem som helst. Som alltid med presenter ska det, utöver att det gärna får vara nyttigt eller användbart, vara roligt och gärna lite unikt, så varför skulle inte det gälla för duttpennor?

De flesta duttpennor som säljs på marknaden är ganska snarlika. De är förhållandevis billiga, har röd färg, och ser likadana ut. Vad betydligt färre vet om är dock att det finns duttpennor i olika färger, med olika dofter och att man kan beställa duttpennor med eget tryck. Alla de nyss nämnda är nästan alltid lite dyrare än den enklast möjliga duttpennan, men eftersom den är väldigt billig så blir även en lite mer exklusiv duttpenna inte alls dyr. Tvärtom kan man för små slantar göra en mycket användbar present till en riktig rolig och unik sådan.

Prova därför att skaffa en duttpenna i mottagarens favoritfärg, kanske blått eller grönt, istället för det klassiska röda. Känner du till vilken doft mottagaren gillar kan du införskaffa en som luktar exempelvis apelsin eller äpple istället för den tråkiga bläck-liknande färgdoften de vanliga pennorna har. Och varför inte använda möjligheten att skaffa en duttpenna med tryck till att lämna en personlig hälsning, eller kanske skriva mottagarens namn?

Oavsett hur du gör så kommer duttpennan du ger bort i gåva bli uppskattad och desto mer den används, desto mer påmind blir mottagaren om din omtanke. En utmärkt gåva, som för all del kan kompletteras med en Bingolott eller två, så pennan kommer till omedelbar användning.